top of page

NEDTÆLLINGEN ER I GANG TIL EN GRØN FOLKEKIRKE

Regeringen svinger taktstokken og den 1. januar 2022 trådte loven i kraft om, at Den Danske Folkekirke inden 2030 skal reducere sit samlede CO2 udslip med 70%.

Ravnholm Energi arbejder på at blive specialister i grøn omstilling af folkekirken. Ravnholm Energi er totalleverandør af grønne energiløsninger til præstegårde og kirker.

Ravnholm Energi står på to ben. Det ene ben er en idealistisk tilgang til implementering af vedvarende energiløsninger. Det andet ben bygger på ambitionen om at støtte den grønne omstilling ved at lave installation af VE teknologi.

Ravnholm Energi er totalleverandør af grønne energiløsninger til folkekirken. Vi arbejder i tre faser:

  1. Strategisk økonomisk planlægning af den tekniske implementering af grønne energiløsninger i provstier, så at målsætningen om 70% CO2 reduktion er nået i 2030.​

  2. Rådgivning og dimensionering af grønne energiløsninger til kirker, præstegårde og sognehuse.

  3. Installation, anlægsarbejde og montering af vedvarende energiløsninger indenfor jordvarme eller varmepumper.

  4. Årlig service af anlæggene, 24/7 overvågning og service samt løbende oplæring og opdatering af kirkens medarbejdere.

Stor økonomisk gevinst for kirkens bygninger

Vores verden sætter nye og øjeblikkelige krav til vores varmesystemer. Vi skal hurtigst muligt implementere langt flere effektive energisystemer end man hidtil har benyttet til opvarmning af kirkens bygninger.

Vores varmepumper har som minimum et udgangspunkt på en effektivitetsudnyttelsesgrad på 3,50. Vores varmesystemer giver en udnyttelse på 3,50 gange mere energi end der skal tilføres.

Derfor er der en stor økonomisk gevinst at hente på varmepumpeteknologien.

De bedste samarbejdspartnere

Ravnholm Energi holder vores kunder i hånden og det gør vi i samarbejde med de danske leverandører Danfoss og DVI Energi. Gældende for begge er, at de er blandt de førende i verden på deres respektive områder. I Ravnholm Energi kan vi således garantere problemfrie løsninger på jeres nye grønne energisystem.

 

Kontakt for yderligere information:

Telefon 81 72 51 00
Mail: henrik@ravnholmenergi.dk

bottom of page