top of page

Konstantinos, den græske kunde.

Hver eneste dag, stræber vi i Ravnholm Energi, efter at gøre vores kunder glade. Torsdag aften havde vi en afleveringsforretning på en installation i Birkerød.

Det var aften og jeg var træt. Arbejdsdagen havde også den dag rundet de 12 arbejdstimer. Sådan har mine arbejdsdage faktisk set ud siden starten af maj. Men nu sad jeg hos Maria og Konstantinos, vi havde lige haft instruktion af varmepumpen og slutafregning.


Det var en rigtig dansk sommeraften og alting var rart og rolig. En af de øjeblikke hvor timeligheden rammer øjeblikket og evigheden opstår. Vi var færdige med vores møde og skulle til at sige farvel og ønske hinanden god sommer. Så rejste Konstantinos fra sin stol, gik over til køkkenskabet og tog en flaske ud. Du skal have en gave ind du går, sagde Konstantinos og fortalte så, at denne lille fine flaske med olivenolie kommer fra hans græske barndomshjem. En olivenolie som hans far laver på sine 100 træer i Grækenland.


Hvor er jeg taknemlig over at vi som mennesker kan møde mennesker, der giver os et øjeblik af evighed. En lille flaske olivenolie, som vil skabe en evig erindring.


Tak Maria og Konstantinos


//Henrik
15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page