top of page

NEDTÆLLINGEN ER I GANG TIL EN GRØN FOLKEKIRKE

Regeringen svinger taktstokken og den 1. januar 2022 trådte loven i kraft om, at Den Danske Folkekirke inden 2030 skal reducere sit samlede CO2 udslip med 70%.


Ravnholm Energi arbejder på at blive specialister i grøn omstilling af folkekirken. Ravnholm Energi er totalleverandør af grønne energiløsninger til præstegårde og kirker.

Ravnholm Energi står på to ben. Det ene ben er en idealistisk tilgang til implemen- tering af vedvarende energiløsninger. Det andet ben bygger på ambitionen om at støtte den grønne omstilling ved at lave installation af VE teknologi.Ravnholm Energi er totalleverandør af grønne energiløsninger til folkekirken.


Ravnholm Energi arbejder med fire faser:

1) Strategisk økonomisk planlægning af den tekniske implementering af grønne energi- løsninger i provstier, så at målsæt-ningen om 70% CO2 reduktion er nået i 2030. 2) Rådgivning og dimensionering af grønne energiløsninger til kirker, præstegårde og sognehuse. 3) Installation, anlægsarbejde og montering af vedvarende energiløsninger indenfor jordvarme eller varmepumper. 4) Årlig service af anlæggene, 24/7 overvåg- ningsservice samt løbende oplæring og opdatering af kirkens medarbejdere.


Download beskrivelse:

Grøn omstilling i folkekirken
.pdf
Download PDF • 4.35MB


Kontakt for yderligere oplysninger: Telefon: 81725100 Mail: henrik@ravnholmenergi.dk


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page