top of page
DVI Varmepumper Ravnholm Energi_edited.jpg


DVI varmepumpen  
- dansk design til huset i 1. række    

DVI varmepumpen er dansk producerede, dansk topkvalitet, dansk design og ikke mindst dansk håndværk. DVI varmepumpen er støjsvag og kan placeres frit op til 40 meter væk fra huset og sågar i tæt beplantning. 

VARMEPUMPEN TIL BOLIGEN

 

Med en luft til vand varmepumpe fra DVI får du alt det, du har brug for i én moderne, højteknologisk løsning. Varmepumpen er udviklet efter den nyeste teknologi og tidens krav til effektiv bæredygtig varme, holdbarhed, minimale støjgener og æstetisk design.

DVI's luft til vand varmepumpe leveres i modeller 5 kW, 7 kW, 9 kW, 12 kW og 16 kW. 

IMG_7129.jpeg
Kaskade RA_edited.png

KASKADE LØSNINGER I STORE VILLAER  

 

Til større villa, ejendomme eller mindre kirker, har vi gode erfaringer med at bygge kaskadeløsninger. DVI luft til vand varmepumper teknologi give gode muligheder for at man med de flotte DVI varmpumper kan benytte disse løsninger til de større boliger og ejendomme. 

DVI's luft til vand varmepumpe kaskade løsninger leveres i sætløsninger af: 2x12 kW, 2x16 kW, 3x12kW og 3x16 kW

STORE EJENDOMME - STORE ANLÆG 

Hvis man har et gasforbrug, der ligger over 8.000 m3 årligt. Skal man til at benytte sig af erhvervsløsninger inden for varmepumper, som installeres til ejendomme som kirker, erhvervsbyggeri, landbrug, hoteller, boligforeninger mv. 

DVI store luft til vand løsninger, har en helt unik løsning til kirker, som har behov for en høj fremløbstemperatur for at overholde Kirkeministeriets Opvarmningscirkulære. DVI's varmepumper kan klare en fremløbstemperatur på 65 graderr.

DVI's luft til vand varmepumpe leveres i modeller 40 kW, 80 kW, 120 kW, 160 kW og 200 kW. 

Ravnholm Energi DVI tilskud til erhver .jpeg
produkter_2335x2250_dvi-website_1108_edited.jpg

DVI Combi indemodul.


Combi er vores alt i et-indemodul med indbygget akkumuleringstank og gennemstrømningsvandvarmer til opvarmning og varmt brugsvand. Denne model kan kombineres med alle DVI's luft/vand varmepumper og jordvarme: 

  • Akkumuleringstanken som indeholder 300 liter vand og kan levere 13 liter varmt brugsvand i minutter, med en rustfri vekselvarmer.

  • En 9 kW el-patron siddende som backup og støttefunktion på opvarmningen. El-patronen træder i kraft, hvis ude delen standser, hvis der er under 12 minusgrader i længere tid eller der bliver brugt meget varmt vand.

  • DVI Combi har indbygget en bimåler, så den selv måler varmepumpens forbrug og gør det nemt at holde regnskab med el-forbruget.

DVI Single indemodul.


Single er vores alt i et-indemodul med indbygget akkumuleringstank og gennemstrømningsvandvarmer til opvarmning og varmt brugsvand. Denne model kan kombineres med alle DVI's luft/vand varmepumper og jordvarme: 

  • Akkumuleringstanken som indeholder 250 liter vand.

  • En 9 kW el-patron siddende som backup og støttefunktion på opvarmningen. El-patronen træder i kraft, hvis ude delen standser, hvis der er under 12 minusgrader i længere tid eller der bliver brugt meget varmt vand.

  • DVI Single har indbygget en bimåler, så den selv måler varmepumpens forbrug og gør det nemt at holde regnskab med el-forbruget.

produkter_2335x2250_dvi-website_1107_edited.jpg
Ravnholm Energi DVI FLEXI

DVI FLEXI 

 

Flexi er en fleksibel integreringsløsning med indbygget akkumuleringstank og gennemstrømningsvandvarmer. Flexi kan kombineres med alle DVI's luft/vand varmepumper og jordvarme og leveres med stand-alone styring og et montagekit.

  • Kan nemt integreres i et 60 cm skab.

  • Perfekt til trange pladsforhold - eksempelvis ved små gamle kældere

  • Fleksibel benjustering (højde og bredde), så der kan opretholdes plads til eksisterende teknik under modulet. 

IMG_7274.jpeg

ØNSKET OM NOGET EKSTRAORDINÆRT 

 

Vi arbejder med godt håndværk, omhu og finish på vores installationsarbejde. Vi laver skjult rør- og kabelføring, støjreduktion samt en placering af ude delen, som passer til omgivelserne og bygninger.

 

Vi udfordrer os selv med at skabe stabile kvalitetsanlæg og unikke løsninger samt godt dansk håndværk

DEN FRIE PLACERING 

 

Udedelen fra DVI adskiller sig fra andre producenter. Den behøver nemlig ikke en placering op af din ydermur.

 

Du kan placere ude delen op til 40 meter væk fra inde delen. Dvs. at du kan placere den langt væk fra husets værelser og udvendige opholdssteder og at du kan tage hensyn til dine naboer 

Du kan placere den, hvor du vil i haven, så længe du overholder lokale bestemmelser og lov om støj og bygningsdele. 

IMG_7243.jpeg

DVI SmartControl

 

Med SmartControl kan du styre din varmepumpes temperatur, natsænkning, ferietilstand og brugsvand direkte fra din computer eller smartenhed.

 

Du behøver altså ikke at stå foran varmepumpens indedel, når der skal justeringer til. 

Det gør det lettere for dig at kontrollere det generelle energiforbrug i hjemmet - både når du opholder dig på matriklen, og når du er ude af huset.

Hvis der mod forventning opstår driftsforstyrrelser på din varmepumpe, får du automatisk besked på din enhed. Og via din SmartControl enhed, har vi mulighed for at supportere dig på afstand. 

APP paa mobiltelefon-Smart Control.jpeg

VARMEPUMPEN TIL HUSET I 1. RÆKKE 

 

Varmepumpen fra DVI er beklædt med søbestandigt aluminium og er skabt til det danske vejr og saltvandsbestandige luft i kystnære områder. Den helt rette varmepumpe til huse, som ligger i 1. række.

Varmepumpen der er skabt til det nordlige - og til tider barske vejr og vind. Driftstabil og stærk varmepumpe, som er sikkerheden for opvarmning af de største boliger, selv i de koldeste vintre. 

DET ÅRLIGE SERVICE

 

Med en serviceaftale forlænger du din varmepumpes levetid, samtidig med at du minimerer chancerne for driftsproblemer og lav effektivitet.

Når du tegner en serviceaftale, sørger vores serviceteknikere for det årlige eftersyn, ligesom de står til rådighed for tilkald hele året rundt.

En serviceaftale med til at holde systemet i topform og sikre, at der ikke er opstået væsentlige fejl og mangler, der kan have indflydelse på drift, holdbarhed og økonomi.

DVI SERVICE Ravnholm Energi
bottom of page