top of page

Finish og omhu

Opdateret: 13. feb. 2023

Rigtig mange får i disse tider installeret en varmepumpe. Rigtig mange kigger kun på prisen for deres installation. Det er helt forståligt, for det er rigtig mange penge for en almindelig husstand. Men mange stiller ikke krav til installationens finish og omhu med udførelsen.


En varmepumpeinstallation er noget, som kommer til at være en synlig del af huset de næste 15, måske 20 år frem. Derfor bør man tænke sig om, når man overvejer at installere en varmepumpe og give finish og omhu en seriøs tanke, inden man træffer den endelige beslutning om valg af produkt og leverandør.


Ravnholm Energi har en ambition om at lave skjulte rørføringer og kabeltræk. Men en gang imellem er det ikke muligt at undgå en synlig rørføring og kabeltræk. På de vedhæftede fotos kan man se, hvordan vi i Ravnholm Energi arbejder med at lave en synlig rørføring i rustfrit stål. Det koster lidt mere, men det er noget, du som kunde kommer til at kigge på mange år frem.


Vi mener at vores arbejde med omhu og finish har betydning for husets fremtoning og kan have betydning for værdisættelse eller et fremtidigt hussalg. Så alt handler ikke altid om prisen på installation.


Et par eksempler på installationer af traditionelle varmepumper.
139 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page