top of page
Finansiering
Alexander Ravnholm Energi Varmepumper_edited.jpg

Alexander 

Alexander er vores dygtige VE installatør og VVS installatør samt gas og vandmester. Alexander sørger for at din gasmåler bliver indleveret og afmeldt. 

Mobil: 29920491

EMAIL 

Ravnholm Energi Varmepumper Ravnholm Energi VE-installatør

Christian

Christian er VVS'er og VE-installatør. Christian arbejder også som rådgiver indenfor VE-løsninger 

Mobil: 51210161

EMAIL

Costa - Ravnholm Energi Ravnholm Energi Varmepumper

Costa

Alletiders Costa. Costa er vores dygtige VVS installatør. Altid med et godt humør. Altid med en kreativ løsning på et problem. Costas service er enestående og altid en fantastisk oplevelse.

Mobil: 61718196

EMAIL

Daniel - Ravnholm Energi Ravnholm Energi Varmepumper

Daniel

Daniel er den store murer. Altid med godt humør også laver han et godt og solidt murer håndværk. Daniel hjælpe dig som vores kunde med flot finish af vores installationer

Mobil: 51329143

EMAIL

kloge hænder ravnholm energi.webp


 Verdens bedste teamwork 
   Vores team giver dig de bedste oplevelser 

Finansiering
Ravnholm Energi Varmepumper

Henrik

Salg, rådgivning og projektledelse. Opstart og indregulering af varmepumper. Henrik arbejde med dimensione-ring, planlægning og altid leveringsdygtig i kreative løsninger til vores kunder

Mobil: 81725100

EMAIL 

Kaj - Ravnholm Energi Ravnholm Energi Varmepumper

Kaj

Kaj er vores snedker og tømmer. Garant for et ordentligt og veludført håndværk, med et flot finish. Altid leveret med stort smil og en rar lune 

Mobil: 53164060

EMAIL

Lisbeth - Ravnholm Energi _edited.jpg

Lisbeth

Lisbeth af vores fantastiske bogholder, som holder styr på virksomhedens økonomi og finanserne. 

Mobil: 26192229

EMAIL

Victor - Ravnholm Energi

Victor 

Victor er gartner, maskin-fører og arbejder med alt anlægsarbejdet som er forbundet med den frie placering af ude delen.

Ravnholm Energi har ambitioner om at lave flotte installationer af høj kvalitet. Derfor har vi valgt at være specialister indenfor installation af DVI varmepumper. 

 

DVI Varmepumper har flere unikke egenskaber. Et flot dansk design og håndværk og så giver udedelen mulighed for at være placeringsfri, i en afstand op til 40 meter. Med verdens bedste teamwork, giver vi dig som kunde et unikt produkt.  

Menighedsråd  ravnholm energi _edited.jpg

Rådgivning

I Rådgivning sidder vores rådgivere, som besøger alle vores kunder. Vi beregner både på energiløsninger og de økonomiske besparelser. 

 

I Rådgivning har vi planlægning og projektstyring og entreprisen mellem vores kunder og teams.

I Rådgivning arbejder vi med finansiering af projekter. Hvad enten det er til den private bolig eller til større anlæg.  

I Rådgivning varetages vores kundeservice. 

I Byg & Anlæg arbejder maskinførerne med at grave føringsveje, jordrør og kabler mellem ude- og indedelen. De arbejder med diamantboring, anlæg af sokler og faskiner.

I Byg & Anlæg laver vi finish, når installatørerne og maskinførerne er færdige med deres arbejde. Vi har gartnere, brolæggere, murer, tømre og snedkere til at lave finish på vores installation. 

E361784B-7C5B-4554-9B3D-512954C1DBB7_1_105_c.jpeg

Byg & anlæg

Ravnholm Energi tilladelse .png
3FAA1803-DC40-454F-8666-DF2975EA275A_edited.jpg

Teknik

VE-installatører

Nedtagning af ejendommens eksisterende varmekilde. Tilslutning mellem ude- og indedelen, tilslutning af husets centralvarme og varmvandssystem. Genstart af ejendommens varmesystem og indregulering af varmepumpen. 

EL-installatører

Installationen af varmepumpen kræver meget strøm. Vores installatører opgraderer ejendommens El-net, udvider ejendommens tavler, afbrydere, stikledninger og vejsikring samt tilslutning til netværk.

Isolatører

Isolatørarbejdet er en vigtig del i at optimere varmeøkonomien i en ejendom. Derfor tilbyder vi vores kunder termiskisolering af varmebårerne rørsystemer 

VVS

Vores vvs'er udskifter radiatorer, gamle rørsystemer, termostater, pumper osv. Alt sammen som kan give ejendomme store energiforbedringer, for mindre investeringer 

Skærmbillede 2023-01-21 kl. 19.43_edited.jpg

Energi forbedringer

Ravnholm Energi tilladelse .png
Ravnholm Energi genvinding .jpeg

Genvindning 

Ravnholm Energis værdigrundlag bygger på, at vi vil skabe en grønnere verden.

 

For at mindske klimaaftrykket på bortskaffelse af gamle og afmonteret varmekilder og varmegivere, starter Ravnholm Energi i 2023, som den første leverandør af VE-løsninger med at tilbyde vores kunder, at vi skiller gamle varmekilder og installationsdele ad og genanvender metaller, dele og fittings fra tidligere installationer. 

 

Bak op om vores recyckling, så vi udnytter vores metaller og brugbare dele igen. 

bottom of page